Net: 40 g (+/- 5) taze Adaçayı içermektedir.
Kargoya verilmeden hemen önce hasat edilmektedir.
EGET Taze Adaçayı, yemeklerinizdeki lezzeti arttırmak için mükemmel bir seçimdir. Taze olarak, et, balık, çorba, makarna, salata ve sos gibi pek çok yemekte kullanabilirsiniz. Ayrıca çay olarak da tüketebilirsiniz.
Adaçayı Nasıl Demlenir?
Bir bardağa 1 dolu tatlı kaşığı Adaçayı ekleyin. Üzerine kaynatılmış suyu dökün ve 5 dakika demlenmeye bırakın. Bu şekilde, Adaçayı’nın doğal lezzetini ve faydalarını en verimli şekilde alabilirsiniz. Kaynar su kullanmaktan kaçının, çünkü kaynatma, Adaçayı'nın besin değerini azaltabilir.
Saklama Önerisi:
Adaçayını oda sıcaklığında, serin ve hava almayan bir yerde muhafaza etmenizi öneririz, böylece taze kalır ve tüm faydalarını korur.
%100 doğal, katkısız ve yerli üretim.
EGET Vakfı İktisadi İşletmesi’nin sattığı ürünlerden edinilecek gelir öğrencilere burs olarak aktarılmaktadır.
DOĞADAN SİZE, SİZDEN EĞİTİME